PWA & Vue Storefront

Powerhosting er den rette hostingpartner når du skal have lanceret en PWA løsning til din webshop. Vi tilbyder et PWA-optimeret server-setup hvad enten du vælger Vue Storefront eller Magento PWA Studio

Magento Studio PWA

Som nogle af de enste i verden tilbyder vi shared hosting til Magento 2. Magento 2 kræver en del ift. serveropsætning og det bliver ikke mindre med tilføjelsen af PWA. Vue Storefront PWA kræver:

node.js

yarn

redis

elasticsearch

nginx/apache

php-fpm

java

imagemagick

Da node.js ikke egner sig til et shared hosting miljø kræver Vue Storefront en dedikeret server, men prismæssigt kan det være en stor mundfuld for en webshop. For at imødekomme vores kunder tilbyder vi derfor en dedikeret PWA løsning til shared hosting pris. For samme pris some et Semi-Dedikeret hotel får du en komplet dedikeret PWA-optimeret hosting pakke.
Kontakt os for mere info

Scandi PWA

PWA, der står for Progressive Web Apps, blev første gang lanceret som en teknologi til at levere app-lignende oplevelser på nettet. Mange har taget godt i mod teknologien. I dag findes der også adskillige PWA løsninger til e-commerce.PWA er et forsøg på at kombinere det bedste fra to verdener. Apps og websider. Med PWA får du høj hastighed, som i en app, og du behøver ikke at installere noget. Alt fungerer lige i din browser. På denne måde får du en hurtig salgsplatform der virker optimalt på alle platforme.Udtrykket PWA blev lanceret i 2015 af Google. Deres mål var at bruge eksisterende web-teknologier til at designe app-lignene oplevelser for brugerene uden at skulle installere noget.

Vue Storefront

Hos Powerhosting er vi eksperter i hosting af e-commerce PWA løsninger. De fleste løsninger vi har været involveret i har benyttet Vue Storefront. Vue Storefront er også den løsning som har det største community, så selvom det vil være nærliggende at vælge Magentos egen PWA studio, så er det ikke nødvendigvis den bedste løsning. Vue er som du nok allerede har regnet ud baseret på Javascript frameworket Vue.js som nyder stor popularitet hos frontend udviklere i disse år.

Grunde til at vælge Vue Storefront

Produktionsmoden

Stærkt community

Platform-agnostisk

Magento 1
Magento 2
Shopware
Spree
Coreshop
Opencart
custom

Platform-agnostisk

Fair, simple pricing for all.

All types of businesses need access to development resources, so we give you the option to decide how much you need to use.

PWA – 1

29

/mo

Daglig backup (Filer & DB)
SSH / SFTP
PHP 5.6
MySQL
Administrér din DNS-zone
Ubegrænset antal domæner
Ubegrænset antal domæner

PWA – 2

29

/mo

Daglig backup (Filer & DB)
SSH / SFTP
PHP 5.6
MySQL
Administrér din DNS-zone
Ubegrænset antal domæner
Ubegrænset antal domæner

ENTERPRISE

We offer variable pricing with discounts for larger organizations. Get in touch with us and we’ll figure out something that works for everyone.

PWA fordele for ecommerce-købmænd

Hurtig og omkostningseffektiv udvikling

Udvikling af apps til webshops er en dyr og langsommelig process. For de fleste vil cost-benefit ikke give mening. Udvikling af en PWA er en fremragende investering til din webshop, ikke mindst fordi det er Platform Agnostisk (Vue Storefront).

Føj til startskærm

PWA giver kunderne mulighed for at tilføje din shop som et app-ikon på deres mobile enheder. Så behøver de ikke længere at bogmærke eller indtaste URL’en, hver gang de vil tjekke dine nyeste produkter. Udnytter du denne mulighed er der gode chancer for at øge antallet af besøgende, og give dine kunder en bedre oplevelse.

Smarte push-meddelelser

Hvis dine kunder accepterer det kan du via PWA underrette dine kunder om rabatter, nye produkter osv,  med push-meddelelser  direkte på deres enheder.

A single platform to rule them all

Med en PWA-løsning til din webshop behøver du ikke længere bøvlet med at teste på alle typer browsere og enheder.

SEO

Google har ikke lagt skjul på at du med en hurtigt PWA-webshop kan opnå højere rangering hos Google.

Hastighed

Der er ingen tvivl om at kunderne vil opleve en PWA-shop som utrolig hurtig. En PWA løsning vil som regel føles lige som at sidde med en app på telefonen.